top of page
Zoeken

CUPOTY SHORTLISTEDLeuk nieuws! Mijn foto 'Brain Freeze' van een paddenstoeltje bedekt met rijp is geselecteerd in één van de 11 categorieën van de CUPOTY fotowedstrijd.


De foto maakte ik op een extreem koude februari ochtend tijdens het Muzebos-project. Alles was berijpt die ochtend, nadat het een paar dagen flink had geregend en de temperatuur die nacht ver beneden het vriespunt lag. Het was koud, maar heel fotogeniek buiten!


De fotowedstrijd voor 'Close Up Photographer of the Year' (afkorting CUPOTY) is er o.a om mensen zich laten verwonderen over het kleine in de natuur. Daar waar we soms gewoon aan voorbij lopen. Dat past bij mij, dacht ik bij het lezen van deze beschrijving en ik besloot 6 foto's in te sturen. Waarvan er dus eentje is uitgekozen uit totaal meer dan 9000 (!) wereldwijde inzendingen.


Een paar maanden later werden de winnaars bekend gemaakt en bleek dat mijn foto 'Brain Freeze' het helaas niet heeft gehaald tot de winnaars. Niet getreurd, er waren zeer mooie foto's genomineerd en het is een eer om daar tussen te staan.

Zie hier de genomineerden in de categorie Fungi:


Benieuwd naar de winnaars?

Het tijdschrift Roots schreef een artikel over de wedstrijd met een aantal foto's van de winnaars:


Wie weet tot volgend jaar CUPOTY!

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page