top of page
Zoeken

Boekupdate #2 Inspiratie


'Willen lullie haaltje tellen' volgens mijn ouders één van mijn meest gebruikte zinnetjes als peuter. Nog steeds hou ik van 'haaltjes en op de achtergrond helpt elk van hun mij om mijn eigen Mijn Muzebos-verhaal te kunnen gaan vertellen.

Hierbij een aantal non-fictie boeken die ik voor het grijpen heb liggen in (op, om precies te zijn 😄) mijn boekenkast. Welk non-fictie boek raakt bij jou de gevoelige snaar? Een must read? Beth Kempton Wabi Sabi - De Japanse wijsheid voor een perfect imperfect leven Citaat: "De reactie van je hart op schoonheid is de kern van wabi sabi."

David Bohm Over dialoog Citaat: "In het geval van het waarnemen van het lichaam merken we dat er sprake is van waarneming. Ons denken kent geen proprioceptie en we zullen op de een of andere wijze moeten leren om onze gedachten waar te nemen." www.bohmkrishnamurti.com/

Godfried IJseling De zelfbewuste leider - Naar het hart van persoonlijk leiderschap Citaat: "Als je leiding geeft aan jezelf, dan kom je terug bij wie je in wezen bent. Dan krijg je weer contact met je dromen en verlangens."


Arawana Hayashi Social Presencing Theater - The art of making a true move Citaat: "When our mind is less active and our feeling body is more grounded, we appreciate that awareness is naturally present." Peter Wohlleben Het verborgen leven van bomen Citaat: "Ik denk dat we meer aandacht zouden hebben voor bomen en ander groen als er onomstotelijk zou worden vastgesteld hoezeer ze in veel opzichten op dieren lijken." Is ook verfilmd: You Tube TrailerRecente blogposts

Alles weergeven

Opmerkingen


bottom of page