top of page
Zoeken

Boekupdate # 1 Hoe dan?!
Graag neem ik jullie de komende tijd mee in het maakproces van het boek 'Mijn Muzebos'.

Dit is update # 1.


Hoe ontstaat een boek?! Wat wordt het voor soort boek? Wat is straks het formaat ervan en hoe groot wordt de oplage? Welke vormgever kies ik of duik ik zelf in het vormgeefwalhalla? Welke foto's komen erin? Welke niet... Wie gaat dat allemaal betalen? Wie krast er kritisch door mijn teksten?


Door het proces op te schrijven en te delen neem ik niet alleen jullie mee op het pad, maar leid ik mijzelf er ook doorheen.

Net als zoveel in het leven en net zoals het starten van het project van #mijnmuzebos in de herfst van 2020, is het een gewoon kwestie van DOEN.

Daar zit bij mij altijd een grote blokkade. Een zure, enge appel waar ik doorheen moet bijten. En toch houd ik erg van appels en geven ze mij nadien een voldaan gevoel. 🍎😋


Een jaar lang bezocht, bekeek en fotografeerde ik elke week een geweldig mooi stukje bos. Samen met mijn hond, wandelde ik er verder alleen. Maar ik kan niet alles alleen. Juist het hebben van verbinding met anderen heeft op mij een giga katapult effect. Het inspireert mij. Iets delen hoort daarbij en kwetsbaar opstellen helpt ook.


Wat is connectie precies en waarom is het zo belangrijk voor mij? En wat is de rol van de natuur om mij heen daarin. Die vraag loopt als een rode draad door het boek.


Ik ben zo benieuwd naar het eindresultaat! Hopelijk jullie ook. Coming Soon!

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page