top of page

Over Ingrid

Zo lang ik mij kan herinneren heb ik al een fascinatie voor de natuur.

Op de basisschool had ik een 'natuurmuseum' op de zolder van de schuur en ging ik de reeën bekijken op de akkers net buiten het dorp. Ik tekende graag dieren maar in de loop van de jaren ben ik de natuur gaan vastleggen met een camera in plaats van zwarte inkt. In het begin zag je alleen een hoeveelheid takken met ergens in het midden een heeel klein, bruin vogeltje, maar de lengte van mijn lenzen groeide en ik kon de dieren steeds gedetailleerder fotograferen.       

Sfeer, kleur en proberen de dier emoties te laten zien, zijn een beetje mijn pijlers. Zes jaar geleden werd ik mama en had ik weinig tijd meer om een hele dag in een vogelkijkhut te zitten. Ik ben toen begonnen met foto's maken van pasgeboren baby's. Ook vooral vanwege het weergeven van gevoelens, zoals de liefde tussen ouders en hun newborn baby.

Omdat puppies ook bij het gezin horen en ook een mooie fotoshoot verdienen, heb ik in 2018 ook baby's met een vachtje toe gevoegd aan de New Arrivals Fotografie fotoshoots. 

Mijn kinderen zijn nu wat ouder en ik kan tijdens een wandeling in het weekend nu makkelijker even stoppen om een bloem of regendruppel te fotograferen. De camera MOET mee tijdens een wandeling!

Ik kan er niet mee stoppen, met deze uitlaatklep om de mooie natuur om mij heen vast te leggen.

Kan ik iets voor u betekenen, neem contact op:
Let op: Mijn reply email komt waarschijnlijk in uw ongewenste email box.

Bedankt! Bericht verzonden.

Nieuws en Markten

Op donderdag 12 t/m zondag 15 maart 2020 sta ik met mijn Wall Art op de WONEN&CO beurs in de MartiniPLaza in Groningen.

Superleuk!!

www.wonenenco.nl/debeurs/.nl

Tijdens het midzomer weekend kun je mij vinden op de Scandinavische markt  op Landgoed Nienoord in Leek.

Zaterdag 20 en zondag 21 juni 2020

www.midsommarmarkt.nl/

Instagram

bottom of page