top of page

Kinderdagverblijf Fotografie

Heb je een email gehad dat je de kinderdagverblijf foto's kunt gaan bekijken, dan staat de webshop hieronder voor je klaar!

Vul je gegeven gebruikersnaam en wachtwoord in en nieuw scherm opent zich waar je vrijblijvend de foto's van de fotosessie kunnen gaan bekijken en de foto's naar keuze kunt gaan bestellen. Veel plezier!

Hoe werkt de Online Gallery?

 

  • Het wachtwoord en gebruikersnaam is persoonlijk. Het is niet mogelijk om te kijken bij foto's van andere kinderen wanneer je de deze codes niet hebt.

  • Foto's worden niet openbaar gepubliceerd zonder toestemming van de ouders/verzorgers.

  • In de webshop kun je de foto's bekijken en de gewenste foto ('s) bestellen. Er is de mogelijkheid tot aanschaf van fotoafdrukken (in mat en glans), combi-vellen met daarop verschillende formaten foto's en stickervellen. Misschien vind je het portret zo mooi dat het groot aan de wand mag hangen, hiervoor kun je kiezen uit verschillende wanddecoratie opties, zoals de foto op canvas. 

  • Afrekenen kan betrouwbaar en veilig via de bekende betaalmethoden.

  • Het gekozen foto product wordt bij je thuis afgeleverd.


Zijn er nog vragen of opmerkingen of lukt het niet helemaal met de online gallery. Ik help jullie graag! Stuur gauw een email naar newarrivalsfotografie@hotmail.com.

D'ukkies_Laarzen_klein.jpg

Klik op de groene link en log in om de foto's te bekijken - klik op de foto naar keuze en bestel het gewenste foto product in het juiste formaat - afrekenen en het foto product wordt naar het opgegeven adres verstuurd - Enjoy!

Enkele voorbeelden van de verschillende fotoproducten:

Afbeelding2.jpg
Afbeelding1.jpg
Afbeelding4.jpg
Combivellen.jpg
Broodtrommel.jpg
Afbeelding3.jpg
Gymtas.jpg
bottom of page